Luottovakuutus tuo turvatumpaa ja stressittömämpää yritysarkea

Luottovakuutus tuo turvaa, jos asiakkaasi on maksukyvytön tai maksuhaluton eikä maksa sovittujen ehtojen mukaisesti. Luottovakuutus tukee liiketoimintaasi asiakkaasi maksuhäiriön yllättäessä korvaten maksamattomista laskuista aiheutuvia kustannuksia; jos asiakas ei pysty maksamaan luottovakuutuksen tuoma turva mahdollistaa yrityksellesi riittävän maksuvalmiuden ja varmistaa näin liiketoimintasi normaalin jatkumisen ja kasvun sekä investoinnit ja yrityksesi omien laskujen maksamisen asiakkaan ongelmista huolimatta. Luottovakuutus on arvokas luotonhallintaväline lähes kaikille yrityksille toimialasta riippumatta, mikäli yrityksesi toimintaan kuuluu palveluiden tai tavaroiden toimittaminen laskulla kotimaassa tai ulkomaankaupassa.

Lue lisää »

Kybervakuutus – taloudellista turvaa tietoturvarikosten varalta

Kybervakuutus eli tietoturvavakuutus tuo yrityksellesi turvaa, jos yritystäsi kohtaa tietoverkoissa tapahtuva rikos tai vaikkapa henkilöstön tekemä inhimillinen erehdys. Kybervakuutus on turvanasi haittaohjelmien ja palvelunestohyökkäysten aiheuttamien vaarojen varalta; esimerkiksi jos yrityksesi asiakastiedot joutuvat vääriin käsiin tai yrityksesi toiminta keskeytyy tai vaikeutuu vaikkapa ajanvarauksen tai verkkosivujen jouduttua tietoturvarikoksen kohteeksi.

Lue lisää »

Meklarin käytön hyödyt?

Vakuutusmeklari on monipuolinen kumppanisi ja neuvonantajasi vakuutusasioissa silloin, kun haluat selkeyttää yrityksesi vakuutusturvaa, säästää aikaa ja kustannuksia sekä keskittyä tiiviimmin yrityksesi liiketoimintaan. Vakuutusmeklari toimii vakuutusyhtiöistä riippumattomana asiantuntijana varmistaen asiakkaan edun toteutumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää »