"Olemme erittäin tyytyväisiä Fimekin toimintaan. Kattavan riskikartoituksen avulla saimme turvantasoa parannettua sekä hintojakin alaspäin. Omaa aikaa tähän meni yhden puhelun verran. Suosittelemme Fimekkiä"

Teknikomi Oy, Tuomo Mikkonen,

Työnjohtaja, yrittäjä

"Olimme hoitaneet kilpailutukset aikaisemmin itse. Nyt päästiin tosi helpolla ja saatiin varmuus oikeasta hintatasosta. Tulemme jatkossakin käyttämään näitä palveluja."

Pekka Koponen, IS-Vet Oy

Toimitusjohtaja

"Kokonaisuudessaan kilpailutus meni hyvin. Säästö yllätti kun joku kolmannes putosi hinnasta. Prosessi oli meille helppo. Meidän aikaa se vei vain muutaman puhelun verran. Voin suositella lämpimästi Fimekkiä."

Salli Systems, Jaakko Juntunen,

Toimitusjohtaja

"Meidän toiminnalle on haastavaa saada vakuutustarjouksia ja siksi asiantunteva apu osui kohdalleen. Samalla teimme myös onnistuneen työterveysyhtiön vaihdon. Merkittäviä säästöjä syntyi pienellä vaivalla."

Jari Pitkäranta, Oy Puucomp Ab

Toimitusjohtaja

"Fimekin toiminta on hyvin ammattimaista ja heidän prosessi kokonaisuutena meille erittäin helppo. Säästöjä saatiin enemmän kuin olisimme osanneet odottaa ja meidän aikaa tähän meni vain vähän. Suosittelen Fimekkiä."

Hannu Kimiläinen, Cervius Group Oy

Toimitusjohtaja

"Asiallinen ja ammattitaitoinen hankintatiimi. Omaa aikaa säästyi melkoisesti, kun kaikki tehtiin meidän puolesta. Saatiin samat palvelut parempaan hintaan. Suosittelen."

Pertti Väli-Torala, VT-Kaluste Oy

Toimitusjohtaja

"Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja hyvä mieli. Neuvottelijat osasivat työnsä ja tunsivat palveluntuottajat. Oletimme että meillä on hyvä hintataso ja emme osanneet odottaa tuollaisia säästöjä."

 

Juhana Hautala, AsBestMen Oy

Toimitusjohtaja

"Rahan arvoinen toimenpide. Kannatti tehdä. Ei ollut kulunut paljoakaan aikaa, kun olimme itse tehneet kilpailutuksen. Silti saatiin merkittäviä säästöjä eikä palveluntuottajia tarvinnut vaihtaa. "

Joni Leppäharju, Rakennustoimisto PRM Oy

Toimitusjohtaja

"Positiivinen yllätys. Liiketoiminnassa on paljon huomioitavia asioita. Keskitämme omat voimavarat omien asiakkaiden palvelemiseen. Palvelujen neuvotteluprosessi ei aiheuttanut meille ylimääräistä työtä. Koko prosessi hoidettiin meidän puolesta. "

Teemu Majava, Majava Bros Oy

Toimitusjohtaja

 

"Fimekin toiminta on mutkatonta. Prosessi hoidettiin hyvin ja meidän kaikki odotukset ylitettiin. Suosittelen."

Antti Väisänen, Stainless Team Finland Oy

Toimitusjohtaja

"Riskikartoitus ja kilpailutus onnistui hyvin. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja saimme kaikilta vertailukelpoiset tarjoukset. Fimek ratkaisi myös kaikki haasteet ja asiat avattiin meille selkeästi. Suosittelen."

Henrik Granholm, Norcolour Oy Ab

"Palvelun laatu on ollut oikein hyvää. Kun on tullut kysyttävää, ovat vastaukset tulleet nopeasti."

Satu Hankanen, Reviplan Oy

Isännöitsijä, Toimitusjohtaja

"Fimekin kilpailutus on järkevä ratkaisu. Olimme itse tehneet kilpailutuksen hiljattain, joten Fimekin neuvottelema alennus yllätti.  Prosessi oli meille myös helppo, omaa aikaa tähän meni kahden Teams tapaamisen verran. Päästiin hyville tuntipalkoille. "

Keijo Rissanen, LVI-Tekniikka Rissanen Oy

Toimitusjohtaja

"Kaikin puolin asiantunteva palvelu. Kilpailutus oli meille vähätöinen. Omaa aikaa meni noin tunti ja saatiin vastaukset kysymyksiin ennen kuin niitä ehdittiin esittämään. Suosittelen."

Janne Vilen, Tewatec Oy

"Kilpailutus oli tehty meille helpoksi. Saimme asiantuntevaa apua läpi koko prosessin ja neuvoteltu säästö oli suurempi kuin osasimme odottaa."

Heiki Ojakann, Gto Rakennus Oy

Toimitusjohtaja

 

"Vaikka konsultti oli hoitanut meidän vakuutuksia aiemmin, silti Fimek onnistui neuvottelemaan meille merkittäviä säästöjä. Erilaiset vakuutukset tunnettiin hyvin ja meklarin osaaminen oli vakuuttavaa. Suosittelen."

Sami Rantanen, Art-Sähkö Oy

Toimitusjohtaja

Olin juuri aloittanut yrityksessä toimitusjohtajana ja siksi oli hyvä päivittää hankitut palvelut ajan tasalle asiantuntijan kanssa. Saimme kattavan käsityksen palvelujen sisällöstä ja säästökin oli mieltä piristävä.

Jonne Järvensivu, Länsihydro Oy
Toimitusjohtaja

"Tämä oli todella positiivinen yllätys ja muutenkin mukava kokemus. Suosittelen teitä varmasti muillekin."

Alex Hellsberg, Kuljetus Hellsberg Oy

Toimistusjohtaja