Palautteet

Cervius Group Oy


"Fimekin toiminta oli hyvin ammattimaista ja heidän prosessi kokonaisuutena meille erittäin helppo. Säästöjä saatiin enemmän kuin olisimme osanneet odottaa ja meidän aikaa tähän meni vain vähän. Suosittelen Fimekkiä."

Hannu Kimiläinen, Toimitusjohtaja

LVI-Tekniikka Rissanen Oy


"Fimekin kilpailutus on järkevä ratkaisu. Olimme itse tehneet kilpailutuksen hiljattain, joten Fimekin neuvottelema alennus yllätti. Prosessi oli meille myös helppo, omaa aikaa tähän meni kahden Teams tapaamisen verran. Päästiin hyville tuntipalkoille."

Keijo Rissanen, Toimitusjohtaja

JNH-Rakennuspalvelu Oy


"Asiat ovat tapahtuneet sovitusti. Olen ollut tyytyväinen kilpailutus- ja hoitopalveluihin."

Jari Haapanen, Toimitusjohtaja

Reviplan Oy


"Palvelun laatu on ollut oikein hyvää. Kun on tullut kysyttävää, ovat vastaukset tulleet nopeasti."

Satu Hankanen, Isännöitsijä, Toimitusjohtaja

Norcolour Oy Ab


" Auditointi ja kilpailutus onnistui hyvin. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja saimme kaikilta vertailukelpoiset tarjoukset. Fimek ratkaisi myös kaikki haasteet ja asiat avattiin meille selkeästi. Suosittelen."

Henrik Granholm, Toimitusjohtaja

Salli Systems/Easydoing Oy


"Kokonaisuudessaan kilpailutus meni hyvin. Säästö yllätti kun joku kolmannes putosi hinnasta. Prosessi oli meille helppo. Meidän aikaa se vei vain muutaman puhelun verran. Voin suositella lämpimästi Fimekkiä."

Jaakko Juntunen, Toimitusjohtaja

Rakennustoimisto Santala Oy


"Yrittäjän kiireiden keskellä palvelu toimi kiitettävästi ja kivuttomasti. Kilpailutus toi myös reilut vakuutusmaksu säästöt."

Mikko Santala, Toimitusjohtaja

Teknikomi Oy

"Olemme erittäin tyytyväisiä Fimekin toimintaan. Kattavan riskikartoituksen avulla saimme turvantasoa parannettu sekä hintojakin alaspäin. Omaa aikaa tähän meni yhden puhelun verran. Suosittelemme Fimekkiä"

Tuomo Mikkonen, Työnjohtaja, yrittäjä