Miksi käyttää vakuutusmeklaria?

19.08.2021

Vakuutusmeklari kartoittaa ja kilpailuttaa asiakkaansa vakuutukset. Vakuutusmeklarin tärkein duuni on löytää asiakkaalleen paras ja kilpailukykyisin vakuutusratkaisu kohdennettuna asiakkaan ja hänen liiketoimintansa tarpeisiin.

Vakuutusmeklari on vakuutusyhtiöistä riippumaton vakuutusalan asiantuntija. Tämä mahdollistaa sen, että vakuutuksiin liittyvistä asioista voi keskustella ilman ostopainetta.

Vakuutusmeklari laatii aina asiakkaalleen tasapuolisen analyysin, jossa vertaillaan markkinoilla tarjolla olevia asiakkaan tarpeet täyttäviä vakuutuksia. Tasapuolisessa analyysissä meklari antaa henkilökohtaisen suosituksensa asiakkaalleen.

Riskikartoitus ja riskienhallinta ovat vakuutusmeklarin erikoisosaamista. Järkevä riskienhallinta suojaa yritystä ja sen tulosta sekä minimoi vahinkojen vaikutusta.

Vakuutusten kilpailuttamisen tarkoituksena on saada vakuutusmaksut mahdollisimman alhaisiksi. Vakuutusmeklari saa palkkionsa asiakkaansa vakuutusmaksusäästöstä, joten meklaripalvelujen käyttäminen on täysin riskitöntä.

Antaessasi vakuutuksesi vakuutusmeklarin hoidettavaksi, säästät aikaa ja rahaa. Samalla saat mielenrauhaa, kun tiedät, että vakuutusasiasi on hoidettu kuntoon. Meiltä saat myös tarvittaessa apua vahinkotilanteissa ja korvauksen hakemisessa.

Assistenttiharjoittelija Marika Karvonen