Varmistamme, että taloyhtiö saa parhaan palvelun ja hinnan

Kiinteistövakuutukset oikein mitoitettuna

Kiinteistön rakennukset ovat arvokasta omaisuutta, josta taloyhtiön hallitus, yrityksen johto tai isännöitsijä ovat vastuussa. Sen vuoksi on tärkeää selvittää, että tiedot ovat vakuutuskirjalla oikein. Väärät paloluokat, tilavuusvirheet, piharakennusten puuttumiset vakuutuskirjalta tai vakuutustietojen väärä tulkinta voi tulla kalliiksi vahinkotilanteessa.

Me voimme auttaa. Vakuutusmeklarimme kartoittaa, kilpailuttaa ja hoitaa kiinteistösi vakuutusasiat puolestasi.

Vakuutusmeklari on taloyhtiön asialla

Vakuutusmeklari on vakuutusyhtiöistä riippumaton riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammatilainen, joka toimii aina toimeksiantajan edustajana ja edunvalvojana.

Artikkelit:


Yritystoimintaan liittyy monenlaisia riskejä. Riskienhallintaa on näiden riskien tunnistaminen ja niihin varautuminen etukäteen

Talojen vesivahingoista lähes 20 prosenttia aiheutuu astian- ja pyykinpesukoneista sekä lämminvesivaraajista. Varsinkin astian- ja pyykinpesukoneiden vahingot olisivat helposti estettävissä kytkemällä ne oikein ja käyttämällä niitä huolellisesti. Yleisimpiä vesivahingon aiheuttajia ovat täyttöletkun liittimen löystyminen ja poistoletkun murtuma....

Asunnon omistajalla oli luonaan vuokraussivuston kautta majoittunut vieras. Asunnon omistajan ollessa töissä vieras vei huoneistosta 4100 euron arvosta koruja ja designer-laukkuja sekä rikkoi lähtiessään rappukäytävän oven lasin.

Kova myrskytuuli kaatoi pihapuun rivitalon päälle. Talon katto vaurioitui ja puu rikkoi kaatuessaan myös yhden asukkaan pihakalusteet. Myrsky aiheutti myös sähkölinjoihin jännitepiikin, jonka seurauksena saman asukkaan televisio meni rikki.

Vuokralaisen astianpesukoneen muutamia vuosia vanha poistoletku halkesi ja vuoti asunnon parketille. Asunnosta jouduttiin kuivaamaan betonilattiaa parketin alta ja vaihtamaan kaksi keittiön alakaappia.

Vakuutusmeklari on vakuutuksenottajan edustaja suhteessa vakuutusyhtiöön. Hän on vakuutusalan puolueeton ja riippumaton asiantuntija, joka kilpailuttaa asiakkaalleen eri vakuutusyhtiöt ja etsii parhaimmat mahdolliset vakuutukset asiakkaansa riskeihin. Hän päivittää ja ylläpitää vakuutusturvaa ajan tasalla asiakkaan ilmoittamien tietojen...