Asiakaspalautteet

Stainless Team Finland Oy

Fimekin toiminta on mutkatonta. Prosessi hoidettiin hyvin ja meidän kaikki odotukset ylitettiin. Suosittelen.

Antti Väisänen, Toimitusjohtaja

IS-Vet Oy

Olimme hoitaneet kilpailutukset aikaisemmin itse. Nyt päästiin tosi helpolla ja saatiin varmuus oikeasta hintatasosta. Tulemme jatkossakin käyttämään näitä palveluja.

Pekka Koponen, Toimitusjohtaja

Cervius Group Oy

Fimekin toiminta oli hyvin ammattimaista ja heidän prosessi kokonaisuutena meille erittäin helppo. Säästöjä saatiin enemmän kuin olisimme osanneet odottaa ja meidän aikaa tähän meni vain vähän. Suosittelen Fimekkiä.

Hannu Kimiläinen, Toimitusjohtaja

LVI-Tekniikka Rissanen Oy

"Fimekin kilpailutus on järkevä ratkaisu. Olimme itse tehneet kilpailutuksen hiljattain, joten Fimekin neuvottelema alennus yllätti. Prosessi oli meille myös helppo, omaa aikaa tähän meni kahden Teams tapaamisen verran. Päästiin hyville tuntipalkoille."

Keijo Rissanen, Toimitusjohtaja

Salli Systems/Easydoing

Kokonaisuudessaan kilpailutus meni hyvin. Säästö yllätti kun joku kolmannes putosi hinnasta. Prosessi oli meille helppo. Meidän aikaa se vei vain muutaman puhelun verran. Voin suositella lämpimästi Fimekkiä.

Jaakko Juntunen, Toimitusjohtaja

Teknikomi Oy

"Olemme erittäin tyytyväisiä Fimekin toimintaan. Kattavan riskikartoituksen avulla saimme turvantasoa parannettu sekä hintojakin alaspäin. Omaa aikaa tähän meni yhden puhelun verran. Suosittelemme Fimekkiä"

Tuomo Mikkonen, Työnjohtaja, yrittäjä

Rakennustoimisto Santala Oy

Yrittäjän kiireiden keskellä palvelu toimi kiitettävästi ja kivuttomasti. Kilpailutus toi myös reilut vakuutusmaksu säästöt."

Mikko Santala, Toimitusjohtaja

Norcolour Oy Ab

Riskikartoitus ja kilpailutus onnistui hyvin. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja saimme kaikilta vertailukelpoiset tarjoukset. Fimek ratkaisi myös kaikki haasteet ja asiat avattiin meille selkeästi. Suosittelen.

Henrik Granholm, Toimitusjohtaja

JNH-Rakennuspalvelu Oy

Asiat ovat tapahtuneet sovitusti. Olen ollut tyytyväinen kilpailutus- ja hoitopalveluihin.

Jari Haapanen, Toimitusjohtaja

Reviplan Oy

Palvelun laatu on ollut oikein hyvää. Kun on tullut kysyttävää, ovat vastaukset tulleet nopeasti.

Satu Hankanen, Isännöitsijä, Toimitusjohtaja